De Family is bedacht om met z'n vieren een onvergetelijk avontuur te beleven. Deze boomhut is ingericht als een trekkershut; er zijn 2 tweepersoons bedden aanwezig, welke we al wel vast voor u hebben opgemaakt. Buiten staat op het balkonterras in een campingbrander waarop u uw camping-maaltijd kunt klaarmaken. Uiteraard hebben wij ervoor gezorgd dat er voldoende servies aanwezig is om te kunnen koken, eten en drinken. Als buitenmeubilair zijn een tafel en 4 stoelen neergezet en beneden bij de vuurkorf een picknicktafel. Kortom: lekker basic kamperen, Gezellig met z'n allen, maar dan wel op hoogte!

   

Welkom op Buytenplaets Suydersee

Buytenplaets Suydersee is een mooie en rustig gelegen overnachting accommodatie in een verrassend bosrijk deel van Flevoland, aan de oostkant van Lelystad. Op deze locatie staan de mooiste en oudste eiken van Flevoland, gesitueerd in prachtige boswallen. In deze eiken hangen onze boomhutten!
Gezellig met vrienden of familie in een boomhut overnachten? Hier kan het! Op Buytenplaets Suydersee hangen 2 boomhutten rondom hetzelfde veldje, een Family en een Suite. Door de situering in de boomhaag is er meer dan voldoende privacy, maar kunt u ook gezellig samenzijn. Op voorgelegen grasveld is een vuurplaats gemaakt welke exclusief voor de gebruikers van de boomhutten bestemd is. Het veldje is ook te gebruiken om 'aanvullend' op de grond te kamperen. Zo kan een grotere groep roulerend in de boomhut slapen.
Voor meer informatie over Buytenplaets Suydersee, verwijzen wij naar www.buytenplaets-suydersee.nl.