De Suite is bedacht om met z'n tweeën een onvergetelijke ervaring mee te maken. Deze uitvoering is ingericht met een knipoog naar een hotelkamer; opgemaakte bedden, handdoeken en badjassen, en zelfs een Nespresso koffiezetter en een Nestle special-T theezetter waar u onbeperkt gebruik van mag maken. Verder is aan alles gedacht, van spelletjes voor twee tot voldoende lectuur en literatuur en een verrekijker voor het spotten van vogels. Omdat ook de Suite gewoon een boomhut blijft, moet u voor een sanitaire stop wel 'afdalen' naar de bewoonde wereld. U kunt gebruik maken van de aanwezige voorzieningen op de locaties.

    

Welkom op Buytenplaets Suydersee

Buytenplaets Suydersee is een mooie en rustig gelegen overnachting accommodatie in een verrassend bosrijk deel van Flevoland, aan de oostkant van Lelystad. Op deze locatie staan de mooiste en oudste eiken van Flevoland, gesitueerd in prachtige boswallen. In deze eiken hangen onze boomhutten!
Gezellig met vrienden of familie in een boomhut overnachten? Hier kan het! Op Buytenplaets Suydersee hangen 2 boomhutten rondom hetzelfde veldje, een Family en een Suite. Door de situering in de boomhaag is er meer dan voldoende privacy, maar kunt u ook gezellig samenzijn. Op voorgelegen grasveld is een vuurplaats gemaakt welke exclusief voor de gebruikers van de boomhutten bestemd is. Het veldje is ook te gebruiken om 'aanvullend' op de grond te kamperen. Zo kan een grotere groep roulerend in de boomhut slapen.

Voor meer informatie over Buytenplaets Suydersee verwijzen wij u graag naar www.buytenplaets-suydersee.nl.