Nederlands (Nederland) Deutsch (Deutschland)

Op deze pagina zullen wij proberen de actuele ontwikkelingen bij te houden in het kader van het coronavirus en het al dan niet bij ons overnachten.

Laatste update: dinsdag 01/07/2020 12:45 uur

Een veilige rustige plek
Omdat onze boomhutten op een kleine camping zijn gesitueerd zonder horeca en animatie, en er dus geen grotere groepen mensen dicht op elkaar zitten, is het  juist een mooie plek om in deze hectische tijd letterlijk en figuurlijk even afstand te nemen. Hoe raar dit eigenlijk ook klinkt in deze bijzondere tijd.

Maatregelen op de camping
Omgangs- en gedragsregels om verspreiding Corona te voorkomen.

Er zijn regels opgesteld door o.a. het RIVM. Wij hebben ons als bedrijf hier ook aan te houden en worden hierop door de overheid gecontroleerd. Daarom hebben wij concreet de volgende maatregelen genomen:

⁃ Houd minimaal 1,5 meter afstand van elkaar.
⁃ Schud geen handen.
⁃ Het centrale sanitaire gebouw is met 'afstandsmaatregelen' geopend.
⁃ Tegen meerprijs is er privé sanitair beschikbaar (informeer naar beschikbaarheid).
⁃ In de receptie wordt maximaal 1 reservering tegelijk geholpen.

Annuleren
Op advies van brancheorganisatie Recron hanteren wij 'gewoon' onze algemene voorwaarden. Als je wilt annuleren omdat je besmet bent, dus ziek, kun je gebruik maken van je annuleringsverzekering. Als je wilt annuleren vanwege de aanwezigheid van het coronavirus in zijn algemeenheid, is dat helaas geen reden om te annuleren.

Privé sanitair
Per 1 juli hebben wij permanent 4 privé sanitair units beschikbaar op terrein van Buytenplaets Suydersee. Ze staan centraal opgesteld waardoor ze voor iedereen bij te boeken zijn. Onze units zijn ambachtelijk gebouwd in Litouwen door Campsan en hebben een mooie natuurlijke uitstraling waardoor ze mooi in het plaatje van Buytenplaets Suydersee passen. Voor beelden check https://buytenplaets-suydersee.nl/privé-sanitair

Deze privé sanitair units zijn voor € 15,00 per nacht bij te boeken. Neem hiervoor even contact met ons op, ook in het kader van beschikbaarheid.

Bedankt voor het meehelpen en meedenken.
Denk aan de ander, denk aan jezelf! 

Hartelijke groet, Team Boomhutovernachtingen

Direct reserveren