Op deze pagina zullen wij proberen de actuele ontwikkelingen bij te houden in het kader van het coronavirus en het al dan niet bij ons overnachten.

Laatste update: woensdag 26/03/2020 10:55 uur

Open of gesloten
Boomhutovernachtingen gaat 27 maart gewoon open zolang Nederland niet 'op slot zit' en er door het RIVM geen specifieke maatregelen voor ons als overnachtingsgelegenheid gelden.Dit is ook het geval na de verscherpte maatregelen van 23 maart. Wij hebben contact met de gemeente/veiligheidsregio over te nemen maatregelen. Zodra hierdoor zaken veranderen, melden wij het direct. 

Een veilige rustige plek
Omdat onze boomhutten op een kleine camping zijn gesitueerd zonder horeca en animatie, en er dus geen grotere groepen mensen dicht op elkaar zitten, is het  juist een mooie plek om in deze hectische tijd letterlijk en figuurlijk even afstand te nemen. Hoe raar dit eigenlijk ook klinkt in deze bijzondere tijd.

Maatregelen op de camping
Omgangs- en gedragsregels om verspreiding Corona te voorkomen.

Er zijn regels opgesteld door o.a. het RIVM. Wij hebben ons als bedrijf hier ook aan te houden en worden hierop door de overheid gecontroleerd. Daarom hebben wij concreet de volgende maatregelen genomen:

⁃ Houd minimaal 1,5 meter afstand van elkaar.
⁃ Schud geen handen.
⁃ Betreed het sanitair gebouw met maximaal 1 persoon/gezin tegelijk per ruimte. Eventueel buiten wachten.
⁃ Maak na gebruik in het sanitair gebouw deurklinken, kranen e.d. even extra schoon met de aanwezige doekjes.
⁃ In de receptie wordt maximaal 1 persoon tegelijk geholpen, ook hier geldt eventueel buiten wachten.

Bedankt voor het meehelpen en meedenken.
Denk aan de andere, denk aan jezelf! 

Annuleren
Op advies van brancheorganisatie Recron hanteren wij 'gewoon' onze algemene voorwaarden. Als je wilt annuleren omdat je besmet bent, dus ziek, kun je gebruik maken van je annuleringsverzekering. Als je wilt annuleren vanwege de aanwezigheid van het coronavirus in zijn algemeenheid, is dat helaas geen reden om te annuleren.

Omboeken
Omdat de huidige omstandigheden zo bijzonder zijn, bieden wij wel een kosteloze 'omboekservice' aan. Een reeds gedane reservering mag worden verplaatst naar een concrete latere datum. Hiervoor kun je ons een mailtje over sturen.

Tot slot wensen wij iedereen veel sterkte toe.

Hartelijke groet, Team Boomhutovernachtingen