Nederlands (Nederland) Deutsch (Deutschland)

Kan ik nu al voor het seizoen 2021 boeken?

Het is mogelijk om nu al een overnachting te boeken in één van onze boomhutten voor het seizoen 2021. Klik hiervoor op deze link en selecteer uw boomhut. Voor alle duidelijkheid: al onze boomhutten zijn in 2021 vanaf april weer open.

Hoeveel dagen kan ik achtereenvolgend in een boomhut overnachten?

U kunt uw eigen verblijfslengte bepalen. Boomhutovernachtingen wil hierbij wel de volgende opmerking plaatsen: omdat onze boomhut als overnachtingslocatie worden aangeboden, en niet als verblijfslocatie, adviseren wij u bij een meerdaags verblijf voor overdag zelf activiteiten in te plannen.

Kan ik ook overdag ook gebruik maken van de boomhut?

Onze boomhutten zijn ontworpen als overnachtingsverblijf, waarin u zich de 's avonds, 's nachts en 's ochtends uitstekend zult vermaken. Vanwege de beperkte ruimte is de boomhut derhalve minder geschikt om de hele dag door in te verblijven. Voor een meerdaags verblijf waarbij u ook overdag niet van plan bent de boomhut te verlaten, is de boomhut derhalve minder geschikt.

Mogen er huisdieren mee?

Helaas zijn honden en andere huisdieren niet toegestaan in onze boomhutten. In de overige accommodaties op Buytenplaets Suydersee is dit wel het geval. Wellicht een optie om daar te reserveren?

Wat zijn de aankomst- en vertrektijden?

Aankomst vanaf 15.00 uur op dag van aankomst.
Vertrek voor 11.00 uur op dag van vertrek.

Is er ook een groepsaccommodatie?

Ja, wij hebben in Lelystad 3 boomhutten op één locatie hangen. U kunt deze apart boeken, maar ook tegelijk. Omdat de boomhutten in een speciale 'zone' op de camping hangen, is het ook mogelijk om aanvullend op de grond te kamperen.

Zijn er ook sanitaire voorzieningen in de boomhut?

Nee, in de boomhut zelf zijn geen sanitaire voorzieningen aanwezig. Hiervoor is de boomhut te klein, en eigenlijk vinden wij het ook niet passen bij de beleving van een boomhut, het blijft immers een 'hut'. Uiteraard kunt u wel gebruik maken van de uitstekende voorzieningen op Buytenplaets Suydersee.

Wordt er bij aankomst op de locatie een borgsom gevraagd?

Nee, er wordt geen borg gevraagd. Wij gaan ervan uit dat de boomhutten netjes worden achtergelaten en dat eventuele schades worden gemeld bij vertrek. De ervaring leert dat wanneer er vertrouwen wordt gegeven, dit ook wordt teruggegeven.

Is het mogelijk om gebruik te maken van de faciliteiten en services op de locaties?

Ja, je kunt gebruik maken van de aanwezige voorzieningen op Buytenplaets Suydersee (entree zwembad de Koploper, MTB-verhuur, dierenweide, speelplaats).

Hoe worden kortingen berekend?

Kortingen op de overnachting worden direct bij boeking berekend.

Het antwoord op je vraag niet gevonden?

Stel uw vraag dan per mail. U krijgt zo spoedig mogelijk een reactie van ons.

Direct reserveren